Bröllopskomikern bästa tips på vigselförrättare?

Vigselförrättare till ditt bröllop?

Nytt för i år är att man kan anlita Marcus Palm som bröllopskomikern, där han även agerar ”vigselförrättare” utöver den specialskrivna ståuppshowen som ingår senare på bröllopsmiddagen. Detta sker då ofta i samband med att brudpar t ex. har vigt sig i rådhuset, för att senare, inför alla vännerna, på själva bröllopsfesten, ”vigas” av bröllopskomikern med underhållande vackra ord i kärlekens tecken. Bröllopskomikern ersätter alltså inte en riktig förrättare då kommunen inte ger ut licens till artister.

Men om man bestämt sig för att gifta sig borgerligt men ha den stora bröllopsfesten vid ett annat tillfälle så är det ju perfekt om man vill överraska med ett ”bröllop” inför häpna vänner och bekanta. Mer info hittar du på bröllopskomikerns hemsida –>  – ”Så rolig att man vill gifta sig en gång till…!”

 
hey smoking white

Om Mackan Palm

Twitter @marcuspalm FB: www.facebook.com/mackanpalm Komiker, skådis, speaker, dubbare och konferencier som även lirar poker. http://www.youtube.com/results?search_query=marcus+palm&aq=f http://www.marcuspalm.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.