Födelsedagskomikern

Mitt koncept födelsedagskomikern är i högsta grad en lysande ide om man vill skoja till det ordentligt på sin eller andras födelsedag! Givet för den som vill vara säker på att gästerna skall få extra roligt under festliga omständigheter.

Jag har uppträtt som ståuppkomiker på heltid sedan 1997 och har haft hela Norden som arbetsfält. Är enligt kollegorna en riktigt rutinerad och lyhörd komiker med över 1500 shower bakom mig med förkärlek till improvisation!

 

Här är ett urdrag från en 60årsfest samt en bröllopsfest:

 

I korta drag, hur går det hela till?
Några dagar före showen kommer man överens om när man finner det lämpligt att lägga in underhållningen. Normalt brukar det passa in i mitten av kvällen när de viktigaste ev talen har uppmärksammats. Vi pratar självklart om vilka ämnen som är ok att skoja om.

Jag dyker upp på festplatsen ca 2 timmar innan showtime och gör en kort soundcheck och kollar av att allt är på plats inför kvällens show/överraskning.

Vanligen till varmrättens slut eller dessert brukar det vara läge att starta showen med pompig speakerpåa & musik! Med hjärta, hjärna och glimten i ögat gör jag festens huvudperson till hjälte samtidigt som övriga nära kära och bekanta får sig en befriande skrattfest med väldigt rolig igenkänningskomik om hur det är att leva och vara människa på 2000-talet.

BONUS! – Videoupptagning.
Det ingår även en videoupptagning från showen om man så önskar.