Förlovningen med Liani 23/3-13 @MagicBar

Jag är ingen höjdare på att uppdatera min blogg nu när microbloggarna & facebook finns. Känns lite som att bloggen gått o blivit omodern om man inte har 1 miljon läsare dagligen :) Dock har stora förändringar skett i mitt liv, så jag kände att en post var på sin plats :)

Varför? Jo, jag förlovade mig nämligen med världens bästa tjej för några veckor sedan på Magic bar här i Stockholm!

Hade såklart styrt upp en av Sveriges bästa magiker, David Persson, som finurligt tillsammans med mig planerade hur frieriet skulle gå till rent tekniskt. Om man är nyfiken kan man läsa allt om kvällen nedan, men i korta drag fick han självklart upp Liani på scenen inför ca 100 pers, sen föll jag ner på knä inför henne och publiken.. och helt enkelt frågade henne om hon ville spendera resten av sitt liv med mig… Tack o lov så svarade hon ja… =)  <3 <3 <3

Här har ni storyn detaljerad nedan, skriven av Arne, en av ägarna på Magic Bar, som på sitt lustfyllda sätt beskriver hur allt gick till..

 

Romantik på Magic Bar

Ihopknåpat den 26 mars, 2013

marcus friar 240x160 Romantik på Magic Bar

Helgen på Magic Bar blev ovän­tat fylld med roman­tik, när komi­kern Marcus Palm beslöt sig för att över­raska sin flick­vän Liani med ett frieri. Som den sko­jare han är ska­pade han en enormt listig plan som till stor del för­li­tade sig på assi­stans från kväl­lens “head­li­ner”, vår favo­rit och Bromöl­las stolt­het, David Pers­son.

Som näst sista nummer i sin show, så gick David ut i publi­ken för att låna en sedel till ett trick, och “råkade” fråga Liani som glatt bistod troll­kar­len med en peng. Med utsträckta händer och upp­kav­lade ärmar trol­lade David bort sedeln. -“Följ med här!”, sade han därpå till den för­bluf­fade flic­kan och till­sam­mans gick de upp på scenen.

Från sin väska tog David upp en apel­sin och frå­gade Liani: -“Ser du några hål eller öpp­ningar i den här apel­si­nen?”, men det gjorde hon inte. -“Har jag något gömt i handen?”, men det hade han inte. Med en vass kniv skar nu David upp apel­si­nen på mitten, och alla för­vän­tade sig att Lianis sedel skulle finnas inuti apel­si­nen.…
…men istäl­let låg en ring mitt inuti apel­si­nen. Med för­bryl­lad röst frå­gade David -“Vad kons­tigt. Är det din ring?” …och Liani, lika för­bryl­lad, sva­rade nej.
-“Är du säker på det?”, frå­gade David och pekade bakom henne.

När Liani vände sig om såg hon att Marcus hade kommit upp på scenen, och var i färd med att sjunka ned på ett knä med kär­leks­full blick. Exakt i den sekun­den för­stod hela publi­ken vad som var på väg att hända, och alla bara skrek rakt ut! Även Liani för­stod vad som var på väg att ske, och bör­jade skaka och skälva i hela krop­pen. Precis alla blev fuk­tiga i ögonvrårna när Marcus med spröd stämma för­kla­rade sin kärlek till kvin­nan som fått honom att känna sig lyck­lig och hel. Och tårar syntes falla på mångas kinder, när svaret kom att ja, hon ville gifta sig med honom.

Ordet Roman­tik räcker inte rik­tigt till för att beskriva stäm­ningen, men vi alla kände på djupet att vi varit med om något stor­sla­get. Vi på Magic Bar säger: “Grat­tis Marcus och Grat­tis Liani!”

http://www.magicbar.se/2013/vimmel/romantik-magic-bar.html

Om Mackan Palm

Twitter @marcuspalm FB: www.facebook.com/mackanpalm Komiker, skådis, speaker, dubbare och konferencier som även lirar poker. http://www.youtube.com/results?search_query=marcus+palm&aq=f http://www.marcuspalm.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.