BloggenHögtidsfest!

Posted by on aug 6, 2019 in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Högtidsfest!

Vad kan vara mer perfekt än en stand up comedyshow när det drar ihop sig till högtidsfest?! Att ha alla sina gäster gapskrattandes på ens egna fina speciella dag är ett minne för livet. Jag erbjuder en specialskriven, mycket rolig och personlig show där huvudpersonerna och gästerna hamnar mitt i humors epicentrum. Omöjligt att värja sig för magskratt när showens detaljer i mångt och mycket handlar om personer som sitter i rummet :)

Mer info HÄR

Har du ett stundade bröllop på gång eller kanske skall gå på någons stora fina födelsedagsfest inom kort? Gör som många andra redan gjort och kontakta mig så ser vi om datumet är ledigt och om vi kan sy ihop något som passar just dig.

Mer info HÄR

Välkommen!

Posted by on dec 11, 2015 in Okategoriserade, Slide, Slider | Kommentarer inaktiverade för Välkommen!

Välkommen!

Dags att boka humor? Klicka då in på mitt showroom här ovan & kika på några klipp från tidigare shower innan du bestämmer dig. Är du på jakt efter Bröllopskomikern? Klicka här! Eller kika in min nya skådissajt MarcusPalmActor.com

Marcus Palm – Actor

Posted by on dec 11, 2015 in Okategoriserade, Slide, Slider | Kommentarer inaktiverade för Marcus Palm – Actor

Marcus Palm – Actor

Kika på klipp från diverse film och Tv-serier här:

Ny branschsida för film & Tv hittar du här:

Högtidsfest?

Posted by on dec 11, 2015 in Okategoriserade, Slide, Slider | Kommentarer inaktiverade för Högtidsfest?

Högtidsfest?

En specialskriven stand up comedy show för bröllopsmiddagen eller födelsedagsfesten! Läs mer här!

Publikcoach

Posted by on dec 11, 2015 in Okategoriserade, Slide, Slider | Kommentarer inaktiverade för Publikcoach

Publikcoach

Anlitad av program som:

 

  • Hasselhoff – En Svensk Talkshow, Let´s Dance! Gladiatorerna, Miljonjakten, Time Out, Parlamentet, Extra Extra, Sing-a-long, Gäster med Gester m fl. Läs mer här

 

 

Din konferenciér med humor – Marcus Palm

Posted by on dec 1, 2015 in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Din konferenciér med humor – Marcus Palm

Tar sedan över tio år tillbaka även uppdrag som konferenciér. Här finner du ett
klipp där jag nyligen agerade konferenciér & toastmaster på ett födelsedags
event.

Med endast lite research kring måltavlan lyckades jag komponera en rolig förhörssituation som start på kvällen. Den blev helt i min smak…. Rolig!

För en närmare presentation, vänligen klicka på nedan bild för att komma till hemsidan.

Vill du ladda ner en PDF med kortfattad info så klicka på följande länk: Marcus-Palm-Konferencier-2015

 

Marcus Palm - Konferencier

 

 

Marcus Palm – Skådespelare

Posted by on dec 1, 2015 in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Marcus Palm – Skådespelare

Har äntligen fått tid till att uppgradera min hemsida för branchfolket inom film, tv och teater. Fylld
med ny showreel och annat smått och gott.

Man hittar den på http://www.MarcusPalmActor.com eller att helt enkelt klicka på bilden nedan :)

Marcus Palm Hemsida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Om man vill se min showreel kan man även göra det här såklart.
 

Stockholms gladaste konferenciér!

Posted by on dec 1, 2015 in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Stockholms gladaste konferenciér!

Av alla uppdrag jag brukar få som yrkeskomiker så är det alltid något extra speciellt när man får förtroendet att leda en grupp människor på ett specifikt event eller en galakväll. Jag har bland flera ärofyllda projekt fått äran att leda Nordiska Magikongressens galaafton. Har över 15 års erfarenhet som konferenciér på ståuppklubb och arbetat som komiker på scen sedan 1997. Det är med denna bakgrund jag tryggt kan vagga in publiken i det mood som önskas mellan talare och andra inslag.

Mer om detta kan man läsa på min konferencierhemsida. Marcus Palm – Din konferenciér med humor! —> http://www.marcuspalmkonferencier.se

 

 

Marcus Palm - Konferencier

 

Ett inlägg jag gjorde på min FB-sida idag 3 sept 2015

Posted by on sep 3, 2015 in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Ett inlägg jag gjorde på min FB-sida idag 3 sept 2015

Sitter på en veranda inför ett företagsgig och blickar ut över vackraste utsikt. Men jag är inte glad i själen. Det händer så mycket skit i världen nu – varje dag – på alla fronter. Måste bara ventilera er alla en personlig fundering jag fått ang donation. Texten nedan är bara 2 min lång och jag önskar att så många som möjligt tar sig tid att läsa den.

Skärmavbild 2015-09-03 kl. 18.01.22

Alltså, nu är jag ingen nationalekonom men tanken har slagit mig flera gånger. Det är katastrofalt mycket kaos och olycka i världen nu och människans ekonomiska bidrag är av större behov än någonsin. Jag bara tänkte lite snabbt, att om världens alla länder (allt mellan 193 och 246 st beroende på vem man frågar) idag har ca 7,2 miljarder människor som nu lever på vår jord. Låt oss då säga att vi utgår lågt ifrån att iallafall, säg 1 miljard av dessa, har råd att avvara EN krona per månad, så undrar jag – skulle det vara möjligt att ordna med en organisation likt www.vigorvadvikan.com, och samla in en miljard i månaden utan att det skulle bli kris i ekonomin på något vis? Lär mig, upplys mig, för annars ser jag inte vad som skulle vara en enklare ide på insamling. Har man inte en krona kanske man kan spara ören varje dag och i slutet på månaden så swichar man 1 krona unisont över hela världen och så gör vi en enorm nytta punktvis.

OM nu nån då tänker att varför skall man då bara göra EN insats till t ex flyktingarna på Lesbos som nu är i akut behov som så många andra länder och kriser…?

Ja då kan vi ju snabbt gå vidare och säga att vi nu i tanken testar att ge EN krona om dagen till samma organisation som sen i sin tur portionerar ut den miljarden till de mest akuta och utsatta situationerna i världen, i turordning, dag för dag. Alla människor i hela världen som har nån form av inkomst per månad som har råd att skänka en krona per dag, gör detta. Det betyder som mest 31 kr till organisationen per månad och 365 kr per år.

Utav 7,2 miljarder människor kanske det iaf finns 1 miljard som direkt skulle skriva på ett sånt autogiro om omständigheterna var tydliga och försäkrade att pengarna skulle hamna i rätta händer direkt med uppföljning osv.

Jag kanske har helt fel. Det kanske bara är 500 000 000 som har en krona att skänka bort per dag. Men det skulle ändå direkt bli en jäkligt stor förändring och oerhört många liv skulle kunna räddas. VARJE dag.

Och eftersom det bara finns 246 länder totalt i världen som mest, och man då gav 1 krona per dag 246 dagar i rad och sen blev ”betalningsbefriad” de 119 resterande dagarna på året på grund av ”bra donerat i år käre donator!” så innebär det att varje land skulle få tex 1 miljard i gåva av hela världen, en gång per år.

Är detta helt omöjligt att genomföra? Jag kan ju såklart ha heeelt fel och har på riktigt ingen aning om detta skulle vara en lösning. Hade det varit det, så hade detta förmodligen varit igång för länge sedan.

Tills ovan förslag är krossat eller förlöst tyckte jag att nedan hemsida gav så många alternativ på sätt att stötta och hjälpa så det finns inte nån som inte kan hjälpa till hur man än vrider och vänder på sin situation eller sina ören där hemma.

3 621 770 kr är redan insamlat för cirka 2 timmar sedan enligt Henrik Schyfferts källa. Och det är stort som fan och förhoppningsvis bara en början. Jag kommer bidra med 500 kr och massor av andra förnödenheter. In och läs även på nedan länk och se hur du också kan hjälpa till. Alltså – på riktigt.

Jag är idel öra och vill gärna diskutera detta med ALLA som har mer på fötterna än vad jag har. /Marcus Palm

6 shower på fem dagar i rad

Posted by on aug 19, 2015 in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för 6 shower på fem dagar i rad